Amsterdam is een stad waar je veel restaurants kan vinden. De keus is er heel groot. Naast de traditionele restaurants die je in iedere stad kunt vinden, zijn er ook veel hotspots, restaurants die hip en trendy zijn, restaurants waar je origineel uit eten kunt gaan, kortom restaurants die je echt eens uit moet proberen, als je in Amsterdam bent.

Gelegenheid om lekker te eten in een uitgaansstad

Amsterdam is dè uitgaansstad bij uitstek, en bij een gezellig dagje uit, waar je misschien het Rijksmuseum hebt bezocht, en de markt op het Waterlooplein, en tussendoor nog met gehuurde fietsen een tochtje hebt gemaakt langs allerlei andere bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is, zul je graag even een restaurant opzoeken om je eens heerlijk te laten verwennen.

Genieten in Amsterdam bij het restaurant van je keuze

Lekker etenAls je dan in Amsterdam een keuze wilt maken uit het grote aanbod aan hotspots om te gaan eten, zul je ten letten op het menu dat aangeboden wordt, en op de ambiance en de service. Nu zijn er in Amsterdam veel restaurants met een bijzondere menukaart en een nog bijzonderder ambiance, dus je zult altijd wel iets vinden waar je je kunt laten verassen. Bijvoorbeeld met Libanese hapjes, mediterrane pasta’s, of juist gerechten die bij onze zuiderburen te vinden zijn. Van dichtbij en toch bijzonder.

Lekker eten bij onze zuiderburen

De Belgische keuken, zou je denken, verschilt niet veel van de Nederlandse. Nu is dat deels ook wel zo: er is bijvoorbeeld ook patat, alleen is de Belgische patat wat breder. Maar de menukaart is toch net even anders. Er staan zaken op die wij, nuchtere Nederlanders, waarschijnlijk niet zouden verzinnen. Wat ook heel bijzonder is, is de sfeer. Onze zuiderburen zijn heel goed in staat om je een bourgondisch gevoel te geven. We raden je aan, het eens uit te proberen!

Lekker eten in Amsterdam.