In het creatieve proces van een schrijver gaat de nodige tijd en energie zitten. Dus het is heel begrijpelijk dat je niet van uitgever naar uitgever wilt gaan om je boek aan de man te brengen. Als schrijver die net komt kijken, kan het immers zeer lastig zijn om een voet tussen de deur te krijgen bij een uitgeverij. Voor kleine en grotere oplages zijn er gelukkig andere opties. Klop eens aan bij een professionele drukker.

boekJe wilt graag een boek laten drukken door een drukker in grote oplage? Dat kan bij Ipskamp Printing, een bedrijf met maar liefst vijfendertig jaar ervaring. De nieuwste ontwikkelingen aangaande drukken en printen, volgen wij op de voet. Geavanceerde technologie resulteert in drukwerk van hoge kwaliteit. Het behoort tot onze mogelijkheden om oplages tot 2000 exemplaren zeer snel te realiseren. Jouw boek laten drukken in grote oplage is wellicht makkelijker dan je denkt.

Vraag advies bij boek laten drukken door een drukker in grote oplage. Er kan gekozen worden voor diverse druktechnieken en papiersoorten. Hoe groot of klein het budget is, dat maakt niet uit: we gaan in gesprek en bekijken samen wat haalbaar is. Boek laten drukken door een drukker in grote oplage heeft grote voordelen. De kostprijs per boek is laag en je hebt een voorraad waarmee je toekomstige klanten kunt voorzien. Wij bieden onze klanten altijd een scherpe offerte die alle kosten vooraf inzichtelijk maakt. Meer en meer creatieve mensen grijpen de kans om hun fantasie met de rest van de wereld te delen. Boek laten drukken door een drukker in grote oplage is niet duur. Bovendien verdwijnt er geen geld in de zakken van een uitgever. Je houd alles in eigen beheer: de kosten, promotie en distributie. We bieden hulp met de belangrijkste beslissingen. Ondersteuning hoort bij boek laten drukken door een drukker in grote oplage.