De makelaardij kan als geen ander de vruchten plukken van de ontwikkelingen op digitaal gebied. Het Virtual Reality Platform Smart2VR biedt de beste app voor makelaars. Deze beroepsgroep is zeer gebaat bij de mogelijkheden die onze VR-toepassingen met zich meebrengen. Uw klanten kunnen dankzij de beste app voor makelaars makkelijk inzicht krijgen in het interieur van huizen al voordat ze daadwerkelijk een bezichtiging plannen.

Mensen zullen middels de 360 graden weergave een realistisch beeld voor ogen krijgen dat ze zonder twijfel over de streep moet trekken. De beste app voor makelaars garandeert een gebruiksvriendelijke ervaring. Betrouwbaarheid staat daarbij hoog in het vaandel. Wij ontwikkelingen goed draaiende apps die iedereen vanaf pc, tablet of telefoon kan gebruiken. Vertrouw ons op ons woord: we leveren stabiele software, eventuele bugs worden adequaat afgehandeld. De beste app voor makelaars is voor een maandelijkse som de hele dag, 7 dagen in de week toegankelijk. Naar installatie of updates heeft u geen omkijken. De software staat in zijn geheel online en is altijd up-to-date.

vr brilAls drukbezet ondernemer kan u helaas niet te veel tijd besteden aan het ontwerpen en onderhouden van digitale promotiekanalen. De service van Smart2VR maakt licht werk van de publicatie van de beste app voor makelaars. Het beheer van uw gepersonaliseerde app gaat eveneens moeiteloos, in real-time aanpassingen doorvoeren is mogelijk vanaf elke locatie waar een deugdelijke verbinding met het internet beschikbaar is. Producten en diensten zijn virtueel overal op de planeet binnen handbereik.

De slimme functionaliteiten van de beste app voor makelaars kunnen de diverse formaten van foto’s en video’s probleemloos verwerken. Zet de eerste stap en stel vandaag een account in. Maak uzelf vertrouwd met de digitale werkomgeving, upload vervolgens content en deel uw activiteiten. De beste app voor makelaars is een cruciaal onderdeel van moderne marketing. Mis de boot niet!