Het waarborgen van uw energetische balans is met behulp van colloidaal zilver eenvoudiger te bereiken. De keuze voor een artikel als dit heeft alleen zin als er sprake is van een product dat in alle opzichten voldoet aan de hoogste eisen. In andere woorden moet het gebruikte zilver van een extreem hoge zuiverheid zijn. Colloidaal zilver moet het resultaat zijn van een  loepzuivere distillatiemethode. En dit is nu net de truc voor u als consument. Het vinden van een product dat onderhevig aan is aan deze eisen kan erg lastig zijn. te weinig aanbieders houden zich aan deze voorwaarden en de werking ervan is hier wel onderhevig aan. Het is dan maar goed dat u hiervoor bij ons wel aan het juiste adres bent: Meditech Europe.

Bij ons ontdekt u een breed aanbod aan de meest uiteenlopende en innovatie producten die kunnen bijdragen aan groter welbevinden. En dat betekent natuurlijk ook dat ons aanbod aan colloidaal zilver aan de hoogste eisen voldoet. Sterker nog wij zijn een van de zeer weinige die in Nederland dit product mogen maken zoals het voldoet aan de voorgenoemde voorwaarde. U, als onze klant, gaat daar de voordelen van leren kennen.

Wat colloidaal zilver betekenen kan voor u

De werking van colloidaal zilver kunnen eigenlijk magisch genoemd worden. Zo breed zijn de verschillende toepassingen en de verhalen die de gebruikers ons vertellen zijn zeer positief te noemen. We kunnen de werking van colloidaal zilver omschrijven als dat het de energie vermeerderd en het, het drinkwater weet te zuiveren. Uiteraard heeft dit een werking op uw lichamelijke balans die alleen maar als positief te omschrijven valt. Niet alleen kan dit product gebruikt worden als een middel om het drinkwater te voorzien van een zuiverende en energieke werking. Ook kan het bijvoorbeeld toegepast worden om het op de huid aan te brengen. Slechts enkele druppels is voldoende voor een snelle oppepper. Voor een groot deel wordt dit product gebruikt zoals het de mensen zelf het beste uitkomst. sommige mensen gebruiken het zelfs als deodorant.

Het proces om colloidaal zilver te maken

Als het gaat om de bestanddelen waaruit colloidaal zilver wordt opgemaakt dan zijn er weinig geheimen. In het creatieproces zijn er niet meer dan drie ingrediënten nodig. Gedistilleerd water, zilver en zeer veel elektriciteit. Onder zorgvuldige omstandigheden schieten we multi-frequente hoogspanning door de zilverelektrodes dat zich in het water bevindt. Hierdoor worden minuscule stukjes zilver losgelaten in het water. Het is belangrijk te benoemen dat deze deeltjes zo minuscuul zijn dat ze niet bezinken, maar gesuspendeerd zijn in het water zelf. Daarom heeft iedere druppel van ons colloidaal zilver dezelfde werking. dit proces blijven we doorvoeren totdat het juiste PPM bereikt is. De werking die nodig is om tot een colloidaal zilver te komen dat zo puur is, is moeilijk te kopiëren. Daar komt bij dat wij uitsluitend gebruik maken van een zeer zuivere vorm van zilver, 99.97%. onze werkwijze geeft u de zekerheid dat u beschikt over een product dat loepzuiver is en voldoet aan alle voorwaarden.

Bij Meditech Europe bieden wij u colloidaal zilver aan en nog veel meer

Colloidaal zilver is een belangrijk artikel in ons assortiment, maar zeker niet het enige. Zo kunt u bij ons terecht voor voedselsupplementen, polarizers en een breed aanbod aan Multiwave apparatuur. Uw gezondheid, daar is het ons om te doen en dat ziet u dan ook terug in wat wij u aanbieden. Maar dat betekent niet dat de service die wij aanbieden in welk opzicht dan ook onderschat mag worden. Zo is colloidaal zilver bestellen bij ons zeer eenvoudig en als uw bestelling meer dan €45.- bedraagt dan zijn de verzendkosten voor ons.