xterior

Die kwalitatieve parasol horeca zorgt ervoor dat jouw terras opvalt. Dit is natuurlijk wat elke horecaondernemer wil. Zeker nu de terrassen weer volop worden benut met het mooie weer dat er zit aan te komen. Mijn man en ik runnen een lunchroom. Wij willen een gezellige en rustige sfeer creƫren voor onze klanten. Wij hebben ervoor gekozen om ons bedrijf een huiselijke sfeer te geven.

Met name binnen is dit erg goed gelukt. Omdat de mensen er tijdens de zomermaanden liever voor kiezen om lekker buiten te gaan lunchen, wil ik deze sfeer ook buiten hebben. Wij hebben een aantal wandjes die een hoop tocht tegen houden. Hier hebben wij mooie bakken vol bloemen aangemaakt.

Het is precies geworden wat wij wilde

Echter wilde wij van een lichte en zeer ruime parasol, die speciaal voor horeca gebruik is, aan ons terras toevoegen. Dit hebben wij allemaal weten te realiseren toen ik op de website van Xterior terecht kwam. Hier heb je namelijk een zeer ruime keuze om alle terrasbenodigdheden geheel naar eigen smaak te kunnen bestellen. Al snel had ik in de gaten dat ik hier aan het juiste adres was en daarom heb ik samen met mijn man die perfecte bestelling kunnen plaatsen.

Deze werd al snel netjes ingepakt bij ons geleverd en ook uitgepakt en in elkaar gezet. Het eindresultaat is werkelijk boven verwachting precies zoals wij het wilde!!