Behalve een goede online presentatie is het natuurlijk ook belangrijk om bij uw bedrijf zichtbaar te zijn door middel van bijvoorbeeld lichtreclame. Potentiƫle klanten zullen eerder kiezen voor uw onderneming als u opvalt door reclameborden met licht. Onderschat nooit het belang van een grote naamsbekendheid en zorg dat u in de picture bent en blijft door een outdoor reclamebord met licht. Dit is vooral belangrijk op de markt van B2C en als u op een zichtlocatie zit waar veel mensen passeren.

Zoek een goed signing bedrijf voor advies, ontwerp, montage en onderhoud van lichtreclame voor binnen en buiten. Een specialist in reclameborden met licht kan u adviseren over de technische en de kleurmogelijkheden van toepassingen als lichtobjecten, lichtbakken, verlichte zuilen of LED-schermen. Uiteraard kan alles in uw huisstijl en een goede aanbieder kan u ook bijstaan in een aanpassing van een ontwerp of een vernieuwing daarvan.

Ook kan een expert in reclameborden met licht voor u uitzoeken hoe de omgeving rondom uw onderneming en de lokale en provinciale overheden wettelijk en praktisch omgaan met opvallende buitenreclame. Daarnaast kan een goed lichtreclamebedrijf voor nagaan of een omgevingsvergunning verplicht is in de gemeente waar u gevestigd bent.

Lichtreclame kan u veel voordeel bieden

Vaak kunt u vooraf een digitale animatie zien van het uiteindelijke resultaat van reclameborden met licht. Daardoor weet u onder andere hoe de boodschap overkomt bij daglicht of in de avond. Vergelijk vooraf meerdere offertes om op een gunstige prijs-kwaliteitverhouding uit te komen.

Kies het liefst LED-verlichting. Dit heeft lage verbruikskosten en wordt in veel gevallen gesubsidieerd door de fiscus vanwege de milieuwinst. Eventueel kan uw lichtreclamebedrijf u van dienst zijn bij de gehele verzorging van de belastingteruggave van uw LED-verlichting.

Denk ook eens na om behalve reclameborden met licht zaken in te zetten als lichtmastreclame of een betere bewegwijzering richting uw bedrijf, voor meer naamsbekendheid en meer bezoekers.