WindschermHet is raadzaam om een terras te voorzien van goede windschermen. Zeker voor de horecaondernemers. Met het onvoorspelbare klimaat binnen Nederland is het hebben van beschutting eigenlijk net zo belangrijk als het hebben van goede en stevige parasols. Wanneer een klant op de tocht zit of last krijgt van de zon, dan zal de klant het terras sneller verlaten dan wanneer je ervoor kunt zorgen dat zij heerlijk kunnen genieten en nergens last van ondervinden.

Omdat onze beschutting en ouderwetse parasols niet alleen ouderwets waren, maar ook hun beste tijd wel hebben gehad. Heb ik besloten om een aantal maanden geleden mijn terras eens goed op te knappen.

xterior

Nog mooier dan ik had verwacht

Na een uitgebreide schoonmaakbeurt van de stoep met de hoge druk, ben ik eens gaan kijken hoe ik het terras wilde indelen. Hierna heb ik een viertal windschermen en vijf parasols besteld bij Xterior. De indruk die ik had van de video die ik op de website zag was erg goed. Maar toen alles gemonteerd en wel op mijn terras stond was ik nog meer onder de indruk van het verbluffende eindresultaat. Mijn terras lijkt een stuk groter en bovenal is deze erg sfeervol. De kwaliteit die ik met mijn restaurant bied straalt deze nu ook uit aan de buitenkant.

Omdat ik zo tevreden ben over dit bedrijf, bracht dit mij op het idee om mijn complimenten te delen aan de lezer van dit blog.